Er du en frisk dreng eller pige fra 5. klasse, der er nysgerrig, har mod på livet og en masse fede udfordringer, så skal du være velkommen som 1. Væbner hos FDF Lind. Vores aktiviteter tager alle udgangspunkt i leg og galskab, lejr- og friluftsliv, kommunikation og førstehjælp m.m. Aktiviteterne kan være: bål, snitte med dolk, o-løb, knob og besnøringer, vandreture, overnatte i bivuak, natløb, snobrød, kort og kompas, pionerarbejde, sejle i kano og meget mere. Vi lærer en masse færdigheder, men det vigtigste for os er vores fantastiske kammeratskab. Så derfor kan vi også have møder, hvor vi har vandkampe, kaster med fireballs eller tager en gang rundbold eller tonseleg. Husk altid praktisk tøj til aktiviteter inde som ude.

Møderne bliver arrangeret af engagerede ledere og geniale assistenter, som altid møder op og kun laver aktiviteter, som vi selv synes er sjove. Hvis du skulle blive forhindret i at komme, vil vi rigtig gerne vide det da vi lægger et stort arbejde i at lave de fedeste mødeaftener.

Vores mødeaften er tirsdag fra 18.00-19.30, men vi er også på ture i weekender og ferier.

Hvis du savner en fed fritidsaktivitet sammen med en flok nye kammerat, skal du endelig kigge forbi en aften, find programmet til højre her på siden. Hvis du har spørgsmål skal du være velkommen til at ringe eller sende en mail.

Du kan altid finde programmet her til højre på siden.

Lederne (2021/2022)

Kirsten Krøjgaard 29773088 kirsten-k@fibermail.dk
Maja Ostersen 28189509 maja@mukai.dk
Mette Fink Møller 51949626 finkmette@gmail.com
Jesper Bjørnholdt Andresen 30570056 bjornholdt@yahoo.com
Martin Popp Fredslund 22206119 martin@poppfredslund.net

Hvad skal vi lave

Program kommer

Tilmeld/betal

Kontingent betales halvårligt i august og januar måned.

Tilmelding og betaling

Facebook - 1. væbner

Her finder du vores egen Facebookgruppe for 1. væbnerne i FDF Lind.

Facebook