Der findes ikke så mange fritidsaktiviteter for de mindste børn, og dem der findes er typisk uden forældredeltagelse. I FDF vil vi gerne lave en fritidsaktivitet hvor man deltager som familie og dermed “gå til noget” SAMMEN.

Familie FDF holder møde 1 gang i kvartalet med spændende temadage fyldt med fællesskab, leg, kreativitet, aktivitet og masser af sjove oplevelser. Aktiviteterne er målrettet 3-7 årige med voksne ved siden, men andre søskende er også meget velkomne (Børn kan kun deltage sammen med voksne).

Møderne bliver arrangeret af engagerede ledere og geniale assistenter, som altid møder op og kun laver aktiviteter, som vi selv synes er sjove. Vi skal blandt andet lave bålaktiviteter, madaktiviteter, legeaktiviteter og så skal vi boltre os i naturen og følge årstidernes gang.

Vi er for det meste udenfor, så medbring altid tøj, der er praktisk til forskellige slags aktiviteter. Der er dog adgang til toilet.

Vores møder vil typisk ligge søndag fra kl. 9.30-11.30.

Hvis du savner en fed fritidsaktivitet sammen med en flok nye kammerat, skal du endelig kigge forbi, følg vores FaceBook side FDF Lind - Familie FDF, her vil du kunne finde informationer om hvornår vi mødes samt hvad vi skal lave.

Har du spørgsmål skal du være velkommen til at ringe eller sende en mail.

Lederne (2024/2025)

Christine Najbjerg 61542044 christineslinde@hotmail.com
Kenneth Najbjerg 26137820 k.najbjerg@hotmail.com
Frederik Houe 60536049 inge@lafim.dk
Inge Houe 25395024 fredhoue@icloud.com
Justin Riis (Lederassistent)
Olivia Sørensen (Lederassistent)

Mødedatoer/program

Alle dage kl. 09.30 - 11.30

Vi mødes på Grunden, Tavlundvej 8

Dato Tema

(Datoer udmeldes senere)

Tilmelding og betaling

Når man går til Familie FDF, melder man barnet ind i FDF. Forældre er også meget velkomne som medlemmer, men det er ikke et krav. Da Familie FDF kun er 1 gang i kvartalet bliver man “passiv-medlem” i FDF, hvilket betyder at man også må deltage i alle arrangementer og lejre. Passiv-medlem koster kun 100 kr. årligt som opkræves ved indmeldelse på holdet.

Tilmelding, udmelding og adresseændringer sker via FDFs medlemsservice.

Til siden om medlemsservice

Følg vores FaceBook side, her vil du kunne finde informationer om hvornår vi mødes samt hvad vi skal lave.

Facebook