Vores aktiviteter tager alle udgangspunkt i leg og galskab, lejr- og friluftsliv, kommunikation og førstehjælp mm. Aktiviteterne kan være: bål, snitte med dolk, o-løb, knob og besnøringer, vandreture, overnatte i bivuak, natløb, snobrød, kort og kompas , pionerarbejde, sejle i kano og meget mere. Vi lærer en masse færdigheder, men det vigtigste for os er vores fantastiske kammeratskab. Så derfor kan vi også have møder, hvor vi har vandkampe, kaster med fireballs eller tager en gang rundbold eller tonseleg. Husk altid praktisk tøj til aktiviteter inde som ude.

Møderne bliver arrangeret af engagerede ledere og geniale assistenter, som altid møder op og kun laver aktiviteter, som vi selv synes er sjove. Hvis du skulle blive forhindret i at komme, vil vi rigtig gerne vide det da vi lægger et stort arbejde i at lave de fedeste mødeaftener.

Vores mødeaften er Tirsdag 17.30-19.30, men vi er også på tur i weekender og ferier.

Hvis du savner en fed fritidsaktivitet sammen med en flok nye kammerat, skal du endelig kigge forbi en aften, find programmet til højre her på siden. Hvis du har spørgsmål, skal du være velkommen til at ringe eller sende en mail.

Du kan altid finde programmet her til højre på siden.

Lederne (2023/2024)

Jesper Bjørnholdt 30570056 bjornholdt@yahoo.com
Alex Nyhedegaard 23884431
Anita Holm Holst (Forældremedhjælper)
Laura Halkjær (Lederassistent)
Julie Lind Steffer (Lederassistent)

Hvad skal vi lave

Hent program her

Tilmelding og betaling

Tilmelding, udmelding og adresseændringer sker via FDFs medlemsservice.

Tilmelding og betaling

Facebook - 2. Pilte / 1. væbnere

Her finder du vores egen Facebookgruppe i FDF Lind.

Facebook