Går du i 3. klasse og er du klar til sjov & ballade, så er det FDF du skal prøve. Piltealderen er den sjoveste – du kan en hel masse, men er ikke blevet for gammel til at lege og din fantasi kører med 180 km i timen.

Vi laver en masse forskelligt og holder ofte møder forskellige steder som ude i naturen, i svømmehallen eller i kredshuset. En gang i mellem slapper vi af ved bålet og hygger os med skumfiduser og andet godt. Vi arbejder med at få færdigheder inden for knob og rafter samt førstehjælp. Vi laver temaaftener, som f.eks. Agentmøde.

Du kan forvente, at der bliver stillet krav til dig, og at du vil indgå i et fællesskab, hvor vi har det kanonsjovt. Som pilt skal man til at lære nogle nye færdigheder som kan bruges på bl.a. lejre. Det er ting som at snitte, tænde bål, bygge med rafter og meget andet. Som pilt skal man også til at sove udenfor på lejre.

Møderne bliver arrangeret af voksne, der virkelig brænder for at lave fede aktiviteter og dertil har en masse sjove ideer. Hvis du skulle blive forhindret i at komme, vil vi rigtig gerne vide det da vi lægger et stort arbejde i at lave de fedeste mødeaftener.

Vores mødeaften er torsdag fra 17.30-19.00, men vi er også på ture i weekender og ferier.

Hvis du savner en fed fritidsaktivitet sammen med en flok nye kammerat, skal du endelig kigge forbi en aften, find programmet til højre her på siden. Hvis du har spørgsmål skal du være velkommen til at ringe eller sende en mail.

Det er vildt at være pilt!

Lederne (2021/2022)

Lars Kruse 20236090 larkru@yahoo.com
Daniel Godsk Stagsted 31256945 dgs@fdf.dk
Andreas Andersen 30957085 andreas20maj@gmail.com
Laura Bugtrup Jespersen - -

Hvad skal vi lave

Hent program

Tilmelding og betaling

Kontingent betales halvårligt i august og januar måned.

Tilmelding og betaling

Facebook - 1. pilte

Her finder du vores egen Facebookgruppe for 1. piltene i FDF Lind.

Facebook