Så er det tid til at begynde at glæde sig – snart skal hele kredsen på weekend-sommerlejr :)

I år har vi lejet Bøgebjerghytterne, så nogle skal i telt og andre i hytter. Hvem der skal hvad afgøres først, når vi har tilmeldingerne på plads. Det vigtigste er, at vi alle skal være sammen og hygge os.

Vi skal lave bål, synge, lege, padle – hvis vejret er med os – snitte, filte og ikke mindst grine.

Er det noget du har lyst til, så tilmeld dig eller få dine forældre til at tilmelde dig på medlemsservice.

Tilmelding og betaling skal ske inden d. 8. maj.

Turen koster 350 kr. pr. barn og 150 kr. pr. familie-FDF-barn inkl. 1 voksen.

De fleste af os er afsted fra fredag til søndag, men da der kan være små størrelser i familieFDF, så regner vi med, at de kun deltager fra fredag til lørdag eftermiddag.

Der er afgang fra Kredshuset fredag kl. 15:45 med bus mod Sletten. Familie-FDF´erne kører selv eller sammen i egne biler, da der kan være særlige behov :) Adressen er: Bøgedalsvej 6, 8680 Ry. Se kort med Bøgebjerg mod sydøst på FDF´s hjemmeside her.

Lejren slutter søndag kl. 13, hvor forældrene kommer til årsmøde. Efterfølgende er der fælles oprydning og rengøring, inden vi siger farvel og på gensyn nok omkring kl. 15.

Lejren bliver en mobilfri lejr for børnene, så de kun skal koncentrere sig om sommerlejr-livet. Som forældre kan du dog altid få fat i en af os voksne, der står for lejren, se nedenfor.

For at få det hele til at løbe rundt og have tid til bålhygge fredag, så skal der medbringes en madpakke til fredag aften. Der kommer ikke til at være tut (slikbod), så ved behov for slik, skal det selv medbringes. For at sikre at blodsukkeret holdes oppe efterlyser vi 8-10 personer, som har lyst til at bage til ca. 25 personer hver. Giv et praj per sms til en af os samtidig med tilmeldingen. På forhånd tak :)

Så skal du med? Det tror vi da lige nok du skal :) Vi glæder os til vi ses!

Med venlig hilsen
Lejrbanden ved Lars Kruse (tlf. 20236090) og Marie Andresen (tlf. 24214355)

Tilmelding

Du tilmelder dig via medlemsservice, under punktet Weekend sommerlejr 2024.

Gå til medlemsservice.

Indbydelse

Hent indbydelsen som pdf til print.

Klik her for download

Bøgebjerg

Kort og anden information om bøgebjerghytterne på Sletten.

Gå til Bøgebjerghytterne