Vi laver en masse forskelligt og holder ofte møder forskellige steder som ude i naturen, i svømmehallen eller i kredshuset. En gang i mellem slapper vi af ved bålet og hygger os med skumfiduser og andet godt. Vi forbedre vores færdigheder inden for knob og rafter samt førstehjælp. Vi elsker at lave mad over bål og så laver vi temaaftener, som f.eks. Agentmøde, hvor vi bliver super seje til at bruge koder i alle afskygninger.

Du kan forvente, at der bliver stillet krav til dig, og at du vil indgå i et fællesskab, hvor vi har det kanonsjovt. Som pilt skal man til at lære nogle nye færdigheder som kan bruges på bl.a. lejre. Det er ting som at snitte, tænde bål, bygge med rafter og meget andet. Som pilt skal man også til at sove udenfor på lejre.

Møderne bliver arrangeret af voksne, der virkelig brænder for at lave fede aktiviteter og dertil har en masse sjove ideer. Hvis du skulle blive forhindret i at komme, vil vi rigtig gerne vide det da vi lægger et stort arbejde i at lave de fedeste mødeaftener.

Vores mødeaften er tirsdag fra 18.00-19.30, men vi er også på ture i weekender og ferier.

Hvis du savner en fed fritidsaktivitet sammen med en flok nye kammerat, skal du endelig kigge forbi en aften, find programmet til højre her på siden. Hvis du har spørgsmål skal du være velkommen til at ringe eller sende en mail.

Det er vildt at være pilt!

Lederne (2020/2021)

Kirsten Krøjgaard 29773088 kirsten-k@fibermail.dk
Maja Ostersen 28189509 maja@mukai.dk
Lene Halvorsen 61772143 lene@halvorsenmail.dk
Mette Fink Møller 51949626 finkmette@gmail.com
Martin Popp Fredslund 22206119 martin@poppfredslund.net

Hvad skal vi lave

Hent program

Tilmelding og betaling

Kontingent betales halvårligt i august og januar måned.

Tilmelding og betaling

Facebook - 2. pilte

Her finder du vores egen Facebookgruppe for 2. piltene i FDF Lind.

Facebook