Tilmelding

Vi begynder året på en lidt anden måde, end vi tidligere har gjort, nemlig med en mønstringsweekend i Kredshuset på Indertoften 3.

Mønstringsweekenden finder sted fra den fredag 23. august kl. 16.00 til søndag 25. august kl. 12.30 ved Kredshuset – så begynd allerede nu at glæd dig - det er lige om lidt.

Weekenden er for nuværende såvel som nye FDFere fra 1. pilte (3. klasse) og op, som gerne vil være med.

Hvad er en mønstringsweekend?

En mønstringsweekend er en forrygende weekend med fede oplevelser til dig og dine kammerater fra FDF. Mønstringsweekenden vil vi bruge på at fejre oprykningen til de nye FDF-klasser. Vi vil ligeledes bruge weekenden på, på ægte FDF maner at bygge lejren op, dvs. telte, rafteborde, forlystelser mm.

I løbet af lørdagen vil der ske forskellige ting. Her vil vi om formiddagen byde velkommen til de helt nye FDFere. Her menes der både FDF Familie (børn i alderen 3-7 år) og de nye 2. Tumlinge (2. klasser).

Lørdag aften kl. 19.30 inviterer vi hele byen til aftens gudstjeneste v. Ulla Kristiansen på græsplænen ved Kredshuset, herefter vil vi selvfølgelig på ægte FDF-manér byde på kaffe og kage med efterfølgende lejrbål med vaskeægte FDF-underholdning,

Søndag skal bruges på at hygge og pakke lejr ned og klokken 12.30 siger vi tusinde tak for en god mønstringsweekend, som skyder endnu en fantastisk sæson i gang hos FDF Lind.

Pris og tilmelding (fristen er den 20. august)

Det koster 150 kroner at deltage i weekenden, og man tilmelder sig på Conventus.

Skulle du have nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Philip Vivet på 60674467.

Er du ny i FDF og Har du lyst til at få en fed FDF oplevelse med dine venner, kan du tilmelde dig ved at sende en mail til Philip på philipvivet208@gmail.com.

Tilmeld dig lige her på siden, til højre.

Tilmelding

Tilmelding og betaling til mønstringsweekend foregår via Conventus.

Det koster 150 kroner at deltage i weekenden, og man tilmelder sig på Conventus. For familie-FDF og 2. tumlinge er det helt gratis at deltage i programmet lørdag.

Klik her for tilmelding og betaling