Vi glæder os helt enormt til, at vi igen skal sende hele kredsen på lejr i omgivelser, hvor kun fantasien sætter grænser.

Der venter oplevelser i naturens smukke rammer, aktiviteter for alle aldre, og erfaringer, der er for gode til ikke at fortælle videre om.

Selvom kredsen skal på lejr sammen, bliver det opdelt på den måde, at hvert hold har sit eget lejrområde - både for at lave lejr på en anden måde, men selvfølgelig også af respekt for de sundhedsmæssige retningslinjer.

I indbydelse til højre, kan du finde mange flere informationer.

Mht. tilmelding, er det vigtigt, at du får dig tilmeldt senest d. 18. september, da vi mht. soveplaner, indkøb, aktiviteter mm. skal vide hvor mange deltagere der er.

Det skal også understreges, at selvom man har tilmeldt sig turen til Tivoli, skal man tilmelde sig denne tur også, hvilket gøres på Conventus.

Vil man med på lejr, uden at være tilmeldt til den originale tur til Tivoli, skal man senest d. 18. september have tilmeldt sig hos Daniel Godsk Stagsted (dgs@fdf.dk).

Det er også her, vi gerne vil vide hvem der har lyst til at tage boller og/eller kage med. Vi vil gerne have et overblik over hvor meget der er hér.

Tilmelding

Tilmelding foregår via Conventus

Tilmeld dig her