Et nyt kapitel

En FDF-kreds består af flere forskellige hold og måder at inddele medlemmerne på. I FDF Lind har vi 6 hold; 2. Tumlinge, 1. Pilte, 2. Pilte, 1. Væbnere, 2. Væbnere og et hold med Seniorvæbnere og Seniorer.

Vi udvider med FDF Familie, som er et tilbud til familier. Holdet vil have fokus på aktiviteter til børn på 3-7 år, og vil altså være et tilbud som familien skal deltage i.

Aktiviteter til en bred målgruppe

FDF Familie handler om samvær mellem forældre og børn - voksne og børn. Familierne møder FDFs kerneaktiviteter og oplever samtidig fællesskab med andre børnefamilier.

FDF Lind har samlet en yderst kompetent ledergruppe bestående af to nye forældre, og så er der fire ledere som også har meldt sin deltagelse på holdet.

Med udgangspunkt i FDFs værdier og de værdier der er i FDF Lind, vil vores møder bestå af aktiviteter, som tager udgangspunkt i målgruppen, men samtidig vil være for hele familien. De vil blandt andet bestå af bålaktiviteter, madaktiviteter, legeaktiviteter, naturoplevelser og en basal introduktion til det primitive.

Vores møder er indtil videre én gang i kvartallet på fastsatte datoer og tidspunkter.

Sæt kryds i kalenderen

Opstart er lørdag den 24. august fra 09.30-12.30, hvor lederne står klar til at fortælle alt om FDF Familie og aktiviteterne.

24. november klokken 09.30-12.30
2. februar klokken 09.30-12.30

Dine ledere er

Reno Steinke
Rikke Dall Hove
Emil Schousboe
Bitten Stage
Daniel Godsk Stagsted
Philip Vivet

En flok super-seje seniorvæbnere

Tilmelding og pris

Medlemskontingentet er 100 kroner pr. barn, som skal betales inden den 14. november. Betalingen foregår via holdets side.

Link til holdets side med betaling